کانال تلگرام انجمن
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: (how to make cuesheet )نحوه ساختن فایل cue

1. Top | #1

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو فعال
    از این کاربر 3,798 بار در 681 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Solarstone

(how to make cuesheet )نحوه ساختن فایل cue

(how to make cuesheet )نحوه ساختن فایل cue

شاید بعضی دوستان بخواند واسه Liveset و Mixed Album شروع به ساختن cue بکنن. البته بنده فقط اطلاعات اندکم رو share میکنم. و از نظرات دیگر دوستان هم استفاده میکنیم.

مواردی که قبل کار باید بدانید:

1. به کل رادیوشو یا liveset موردنظر گوش کنین.شما باید بتونین ترکها رو از هم تفکیک کنین و اینکه چند ترک وجود داره. ساختن cue بسته به رادیوشو و پپیچیده بودن افکت ها کار سختی میتونه باشه.
    ابتدا مقدمه ای باب زمان در موسیقی بگم . زمان اصولا برحسب mm:ss:ff تعریف میشه. mm دقیقه, ss ثانیه و ff فریم در هر ثانیه رو نشون میده. ( هر ثانیه شامل 74 فریم هست) که البته مفهوم فریم , به استانداردی که در ساخت audio cd هست برمیگرده , که فاصله هر ترکه cd رو فریم ها معلوم میکنن نه ثانیه ها .و در فریم 75ام ,وارد ثانیه بعد میشیم. در واقع تعیین فریم هستکه ساخت cue رو دشوار میکنه.

2.باید index یا زمان شروع هر ترک رو بدست بیارین. پیشنهاد من استفاده از adobe audition هست . که کار باهاش راحته. و با adobe راحت این زمان رو برحسب mm:ss:ff میتونین دربیارین.

3.حالا نحوه تعیین زمان شروع ترک چیه : اینکار به تجربه برمیگرده و شناخت شما از سبک موسیقی تون. انقدر باید مثلا ترنس گوش داده باشین تا وقتی با kick , وارد ترک بعدی شدیم شما متوجه بشین. یا وقتی با یک long reverb عمل پاساژ به ترک بعدی انجام میشه شما اون لحظه رو حس کنین. با adobe اون لحظه رو pause کنین و با دکمه f8 زمان رو برمیدارین.همش همین فقط تجربه ست که بشما کمک میکنه

نکته : اگه مثلا سبکتون ترنسه
    هیچوقت سعی نکنین واسه رادیوشو هاوس cue بسازین. چون مطمئنا به مشکل برمیخورین. transition یا عمل رفت به ترک بعد تو هر سبک متفاوته. حداقل انقدر باید تحمل داشته باشین که کل رادیوشو هاوس رو گوش کنین. نه؟

4.بعد از اینکه frame هارو درآوردین همیشه سعی کنین 2فریم به عقب برین و دوباره ترکو play کنین تا مناسب بودن زمان ترک بعد رو تست کنین. درواقع این رمز درست کردن یک cue عالی و حسابی هست

5.
    حالا لیست ترکها و زمان رو که درآوردین به یکی از سایتهای ساخت آنلاین cue میدین و تموم. البته بعد با نرم افزار Medieval CUE Splitter فایل رو تست کنین که error نداشته باشه

اینها راهنماییهای بود که لازم دیدم قبلش بگم و جزییات در این ویدیو آموزشی قرار داره که دانلود میکنینتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    ............................
    دانلود مستقیم شده ویدئو:
    تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    ..............................
    ترجمه : morteza jahangiri Rad
    ..............................

البته این ایمیلی بودکه دوستم mach یکی از اعضای تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. واسم زده بود که من به فارسی برگدوندم . البته این دوستم وقتی فهمید من از ایران هستم دیگه جواب ایمیلهای منو نداد
    کلا رفاقت مالیده شد
    ویرایش توسط MJR : 2011/09/13 در ساعت 03:30 PM

20 کاربر مقابل از MJR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

2. Top | #2

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    از این کاربر 112,518 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    DJ Tatana
    چقدر فلسفی گفتن!!!

اینقدرم سخت نی!

اغلب میکس آلبوم ها تو یه ثانیه خاص ریتمش یه دفه تغییر میکنه که با یه کم دقت مشخص میشه هر چند بعضی وقتا عملا جدا کردن دو تا ترک غیرممکن میشه برای درست کردن CUE هم می تونید از cue master یا سایت :

استفاده کنید . بیشتر تجربی هست تا تئوری...

14 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

3. Top | #3

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو فعال
    Trance
    Solarstone
    کساییکه تو cuenation.com کار میکنن بعضی هاشون producer هستن. , وحتی mixed album دارن. ممکنه این با تجربه پیش بره. ولی هرکسی نمیتونه cue واسه مثلا corsten's countdown رو دربیاره . خیلی باید cue خراب کنه تا یاد بگیره .همین خود mike که mach اسم پروفایلش هست توی یک استودیو تو رومانی کار میکنه. همونطورکه گفتم تجربه خیلی کمک میکنه ولی بعضی ها حتی نمیدونن فریم چیه .
    بهرصورت امیدوارم مفید بوده باشه

8 کاربر مقابل از MJR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

4. Top | #4

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 19,115 بار در 3,741 ارسال تشکر شده است.
    Others
    Madeon
    بابا من که بعضی موقع ها که CUE اصلا گیر نمیارم ترک لیست اون آلبوم رو میارم

یه CUE دیگه رو هم با نت پد باز می کنم و اول دونه به دونه اسم آهنگ های این آلبوم جدیدم رو تو نت پد جایگزین اسم قبلی می کنم

بعدشم همونطور که میلاد گفت بیشتر میکس آلبوما تو یه نقطه هستش که ریتم آهنگ بعدی رو آهنگ جدید یهویی غالب میشه تایم اون نقطه رو هم تو تپد میزنم و در عرض 1 ربع CUE خودم رو می سازم و ازشونم راضیم:105:

این سوسول بازیا دیگه چین

تو هر نرم افزار Sequencer ای آهنگ رو ایمپورت کنیم دقیق فریم ها رو میگه ولی من بعضی موقع ها حتی بای هی پلیر معمولی میزنم و فریم ها رو هم به صورت تقریبی تو ذهنم میزنم و اتفاقا چیز خوبی هم درمیاد

8 کاربر مقابل از RmaN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

5. Top | #5

عنوان کاربر
    ناظم ارشد
    از این کاربر 28,321 بار در 3,576 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Solid Stone
    یه روش خیلی ساده و سریع واسه ساخت cue با استفاده از برنامه ی cue maker
    اول برنامه رو از این لینک یا فایل پیوست دانلود کنید:

[UPLOADBAZ]http://www.uploadbaz.com/x8vcxt7g4ex6[/UPLOADBAZ]

این تصویر برنامه ست:

برنامه ی خیلی ساده ایه و نیازی به توضیح نداره ولی خب یه توضیح بدم بد نیست!
    به عنوان مثال میخوایم cue این میکس رو بسازیم:
    Constellations In You 2 - Mixed by Eco
    فایل میکس رو پلی کنید (من از AIMP3 استفاده میکنم و کاملا هم با برنامه سازگاره)
    اولین کاری که باید بکنیم اینه که head رو بسازیم که اطلاعات کلی میکس و فایل mp3 هست، تو قسمت performer اسم آرتیست و قسمت title عنوان میکس رو بنویسید و Add Head رو بزنید و اسم فایل mp3 رو تو خط آخر جایگزین کنید.
    بعد از اون باید تک تک ترک ها رو با زمان شروعشون به فایل cue اضافه کنیم، ترک اول که مسلما از زمان 00:00:00 شروع میشه، قسمت performer اسم آرتیست و قسمت title عنوان آهنگ رو وارد میکنم و Add track رو میزنیم، میریم سراغ آهنگ بعد، دکمه ی pause برنامه رو بزنید تا میکس پلی شه، میتونید با دو دکمه ی 5seconds ، پنج ثانیه به عقب یا جلو برین تا زمانی که ترک دوم شروع بشه، موقع شروع ترک دوم pause رو بزنید تا میکس متوقف شه و بعد time رو بزنید تا زمان دقیق اون لحظه رو برنامه ثبت کنه، زمان رو که بدست اوردید میتونید add track رو بزنید تا ترک دوم به cue اضافه شه. به همین روش بقیه ی ترک ها رو هم اضافه کنید و در آخر save .cue رو بزنید و فایل cue رو با اسم فایل mp3 سیو کنید:
    15-va-constellations_in_you_2_(mixed_by_eco).cue
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

11 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

6. Top | #6

عنوان کاربر
    عضو فعال
    Trance
    Solarstone
    عالی بود امید

ترجمه کاره .... چیه دیگه فکنم اونموقع تاز جو مقاله نوشتن پیدا کرده بودم.

خخخخخخ این تاپیک های قدیمی بعضی هاشون خیلی خندست

3 کاربر مقابل از MJR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

7. Top | #7

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    از این کاربر 44,288 بار در 2,986 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    ATB
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad_a تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    چقدر فلسفی گفتن!!!

اینقدرم سخت نی!

اغلب میکس آلبوم ها تو یه ثانیه خاص ریتمش یه دفه تغییر میکنه که با یه کم دقت مشخص میشه هر چند بعضی وقتا عملا جدا کردن دو تا ترک غیرممکن میشه برای درست کردن CUE هم می تونید از cue master یا سایت :

روش کار با این چجوریه؟دهن مارو سرویس کرد از بس خطا داد
    امضای ایشان

8. Top | #8

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    از این کاربر 112,518 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط MILAN تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad_a تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    چقدر فلسفی گفتن!!!

اینقدرم سخت نی!

ببین مسلان یه CUE دیگه رو دانلود با notepad بازش کن داخلش خیلی واضحه هر چی رو نفهمیدی اینجا بگو کامل برات شرح بدم
    امضای ایشان

9. Top | #9

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    از این کاربر 44,288 بار در 2,986 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    ATB
    نقل قول نوشته اصلی توسط MILAN تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    چقدر فلسفی گفتن!!!

اینقدرم سخت نی!

ببین مسلان یه CUE دیگه رو دانلود با notepad بازش کن داخلش خیلی واضحه هر چی رو نفهمیدی اینجا بگو کامل برات شرح بدم
    مرسی میلاد درستش کردم با همون نت پد باید درستش میکردم

کاربر مقابل از MILAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان