تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. در تماس باشید
Atrist: Lange Title: Better Late Than Never Label: Maelstrom Records Cat.#: maelcd9018 Genre: Electronic Style: Trance, Ambient Date: 25 Feb 2008 Quality: 320 kbps Tracks: 21 Size: ~320 Mb
Tracklist: CD 1 - Better Late Than Never
01. Nearly Home
02. Songless
03. Angel Falls
04. Frozen Beach
05. Maybe Tomorrow
06. Wind Farm
07. Red October
08. Out Of The Sky
09. Late Night Self Indulgence
10. Dial Me Up
11. Remember You
12. Home
CD 2 - History
01. Brainchild - Symmetry C (Lange Breakbeat Remix)
02. Lange pres. LNG - Intercity (Lange Original Mix)
03. Lange feat. Skye - Drifting Away (Lange's Sunset Mix)
04. Lange pres. Firewall - Sincere
05. Lange vs. Gareth Emery - Another You, Another Me
06. DJ Sakin & Friends - Protect Your Mind (Lange Remix)
07. Lange feat. Kirsty Hawkshaw - Sincere For You
08. Lange pres. Firewall - Reflections
09. Sureal - You Take My Breath Away (Lange Remix)
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
آقا تعجب میکنم که سایت به این قدرت چرا موزیکای DJ BORNA توش نیست و اسمی ازش نیست،این بشر زمانی ترنس حرفه ای میساخت که خیلیا که الان کباده ی ترنس میکشن و جو گرفتتشون فرق ترنسو آب گوشتو نمیدونستن،من دوتا آلبومشو از خودش گرفتم تو ونک سال 84،هم psyکار میکرد همtrance هم ambient ،اون موقع 20 تومن پول دستگاه داده بود،اون دوتا آلبوم اسماش rain drops و piano panic بود اگه درست گفته باشم.
از این کاربر 112,474 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
نوشته اصلی توسط trancemaster5004تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
آقا تعجب میکنم که سایت به این قدرت چرا موزیکای DJ BORNA توش نیست و اسمی ازش نیست،این بشر زمانی ترنس حرفه ای میساخت که خیلیا که الان کباده ی ترنس میکشن و جو گرفتتشون فرق ترنسو آب گوشتو نمیدونستن،من دوتا آلبومشو از خودش گرفتم تو ونک سال 84،هم psyکار میکرد همtrance هم ambient ،اون موقع 20 تومن پول دستگاه داده بود،اون دوتا آلبوم اسماش rain drops و piano panic بود اگه درست گفته باشم.
خوب دوست عزیز شما یه ترک رو از آپلود کن یا اگه وسعت میرسه همه رو تو مدیا فایر آپلود کن ما هم فیض ببریم!
کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
نوشته اصلی توسط milad_aتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
نوشته اصلی توسط trancemaster5004تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
خوب دوست عزیز شما یه ترک رو از آپلود کن یا اگه وسعت میرسه همه رو تو مدیا فایر آپلود کن ما هم فیض ببریم!
سلام،اطاعت امر شد،آلبوم piano panic داره up میشه تو mediafire ،خوب شد یادم انداختی، خدارو شکر یجا رو هاردم الکی ریخته بودم قدیم، فک کنم cdش رو دزد زده قاطی cdیام از داشبورد ماشین میلاد جون.