هر کی هر سوالی یا مشکلی در مورد نرم افزارهای تولید آهنگ داره میتونه اینجا مطرح کنه.
من امروز ویندوزم رو عوض کردم و برنامه اف ال استودیو رو نصب کردم ولی یک مشکلی هست. فکر کنم ناقص نصب میشه مثلا قبلا در بخش packs زیرمجموعه dance وجود داشت ولی الان نیست خیلی خلاصه شده. کسی میدونه مشکل از چی هست؟
معمولا VST ها و پک ها باید عین نرم افزار که تو بانک رجیستری ویندوز ثبت میشن باید تو نرم افزار Host تون هم ثبت شن یعنی بعد نصب نرم افزار هاست مثل fl دوباره نصبشون کنی البته اگه منظورت از پک سمپل پک های مثلا wav هست تقریبا عجیبه!البته من که سیستم اف ال تو شناختن پک ها رو نمیدونم کلی گفتم!
Cubase , Sonar , Live که اینطوری بودن
ببین دادا این آخرین باره بهت میگم اگه دفعه ی بعد تو انجمن قبل از پست یا تاپیک دادنت سرچ نکنی دیگه خودت میدونی...حدودا 10تا مورد در این باره پست داده شده
سرچ کن نبود بعد بپرس....هم فیلم هاش هست هم کتاباش هست هم همه چیش هست تو انجمن
کتاب فارسیش که فکر نکنم گیر بیاد، یعنی قبلنا که نبود
یه یه pdf آرمان گذاشته بود قبلا که راهنمای خود شرکتش بود، یه کتاب خوب هم هست به اسم " ableton live 8 power! " که هر دو بالای 400 صفحه متن انگلیسی دارن، فکر نکنم بتونی به راحتی با خوندنش کنار بیای (البته لازم نیست همشو بخونی!)
لینک دانلود کتاب:
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
ولی توصیه ی من به شما اینه که بشینی فیلم ببینی، یه سری آموزش اربیس داره که تو سایت هم هست با اونا تا حد زیادی راه میفتی ، سوالی واست پیش اومد هم میتونی بپرسی بچه ها جواب بدن
از بچه ها کسی کتاب اورجینال و زبان اصلی ableton liveرو داره؟من چنتا کتاب زبان اصلی دارم اما نمی دونم کدام بهتر هستش البته از هر لحاظ میگم؟لطفا کتاب رو لینک کنین تا من دانلود کنم آخه میخوام بهترین رو داشته باشم و با ترجمه فارسی روانه بازار کنم باناشر هم صحبت کردیم منتظر ترجمه من هستش؟البته میخواستم این خوش خبری رو واسه عید به شماها بدم که faww عزیر با اخلاق بدش نزاشت من اکه گفتم فارسی می خواستم مطمئن بشم که ورژن فارسی نداره همین؟راستی امید جان این لینک که دادی همون اورجینال هستش؟
اینی که من گذاشتم همون ableton live 8 power ه نه کتاب اصلی ، کتاب اصلیشو RmaN اومد لینک میده بهت ، من اینو واسه مطالعه ی خودت معرفی کردم اما الان که میخوای بدی ترجمه و چاپش کنن بحثش فرق میکنه، نیاز داری که یه نفر راهنماییت کنه که خودش چند تا کتاب خونده باشه که اون یه نفر من نیستم:117: ، راجع به فیلم هم من متوجه نشدم بالاخره میتونی دانلود کنی یا نه!، آموزش هایی که گفتم بهترین آموزش واسه کوچ سریع از یه daw دیگه مثل اف ال به ابلتونه، ولی اگه تجربه ی کار با هیچ برنامه ای نداری بهتره بشینی کتاب راهنماشو بخونی یا مفصلا فیلم آموزشی ببینی که همون طور که faww عزیز گفتند تو انجمن هم موجوده و احتمالا خودت هم دیدیشون:
این رو هم اضافه کنم که با این کتاب ها شما فقط کار با daw رو یاد میگیرید و مبحث میکس و مستر هم بحث طولانی داره که دو تا کتاب هم تو این زمینه به عنوان نمونه معرفی میکنم:
دقیقا بهترین توضیح رو امید بهت داد اون کتابیم که من قبلا گذاشته بودم اسمش
Ableton Live 8 Create Produce Perform بود که به نظر خودم خیلی خوب بود
372 صفحه با کلی شکل رنگی
برای میکس هم همون مجموعه ای که گذاشتم خیلی خوبه چون هم مدرن ترین و جدیدترینه هم کامل ترین (البته دیگه خیـــــــــــــــــلی بیش از حد با جزییات نوشته شده) یعنی اونو هر کی کامل بفهمه و بتونه اجرا کنه باید ی مدرک Mix Engineer افتخاری بهش بدن البته من کتاب خوف تر ازینم دیده بودم که توش پر فرمول و محسابات سیالاتی صدا بود که دیگه اون خدایی باید دکترای افتخاری میدادن به هر کی کلش رو یاد می گرفت:122: