کانال تلگرام انجمن
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: پاسخگویی به مشکلات آموزشی کاربران

1. Top | #1

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو ماهر
    از این کاربر 11,996 بار در 1,777 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Armin Van Buuren

پاسخگویی به مشکلات آموزشی کاربران

هر کی هر سوالی یا مشکلی در مورد نرم افزارهای تولید آهنگ داره میتونه اینجا مطرح کنه.

3 کاربر مقابل از 76107611 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

2. Top | #2

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو ماهر
    از این کاربر 11,996 بار در 1,777 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Armin Van Buuren
    من امروز ویندوزم رو عوض کردم و برنامه اف ال استودیو رو نصب کردم ولی یک مشکلی هست. فکر کنم ناقص نصب میشه مثلا قبلا در بخش packs زیرمجموعه dance وجود داشت ولی الان نیست خیلی خلاصه شده. کسی میدونه مشکل از چی هست؟

کاربر مقابل از 76107611 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان

3. Top | #3

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 19,115 بار در 3,741 ارسال تشکر شده است.
    Others
    Madeon
    نقل قول نوشته اصلی توسط 76107611 تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    من امروز ویندوزم رو عوض کردم و برنامه اف ال استودیو رو نصب کردم ولی یک مشکلی هست. فکر کنم ناقص نصب میشه مثلا قبلا در بخش packs زیرمجموعه dance وجود داشت ولی الان نیست خیلی خلاصه شده. کسی میدونه مشکل از چی هست؟

معمولا VST ها و پک ها باید عین نرم افزار که تو بانک رجیستری ویندوز ثبت میشن باید تو نرم افزار Host تون هم ثبت شن یعنی بعد نصب نرم افزار هاست مثل fl دوباره نصبشون کنی البته اگه منظورت از پک سمپل پک های مثلا wav هست تقریبا عجیبه!البته من که سیستم اف ال تو شناختن پک ها رو نمیدونم کلی گفتم!

Cubase , Sonar , Live که اینطوری بودن

5 کاربر مقابل از RmaN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

4. Top | #4

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 1,753 بار در 465 ارسال تشکر شده است.
    House
    Paul Van Dyk
    ببین دادا این آخرین باره بهت میگم اگه دفعه ی بعد تو انجمن قبل از پست یا تاپیک دادنت سرچ نکنی دیگه خودت میدونی...حدودا 10تا مورد در این باره پست داده شده

سرچ کن نبود بعد بپرس....هم فیلم هاش هست هم کتاباش هست هم همه چیش هست تو انجمن
    امضای ایشان

5. Top | #5

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    ناظم ارشد
    از این کاربر 28,321 بار در 3,576 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Solid Stone
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza_vahdati2002 تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    سلام
    کسی کتاب آموزش ableton live رو نداره یا لینک دانلود باشه هم خوبه؟
    :117: از همه باحالتر میشه کسی که کتاب فارسی شو بزاره
    باتشکر
    کتاب فارسیش که فکر نکنم گیر بیاد، یعنی قبلنا که نبود
    یه یه pdf آرمان گذاشته بود قبلا که راهنمای خود شرکتش بود، یه کتاب خوب هم هست به اسم " ableton live 8 power! " که هر دو بالای 400 صفحه متن انگلیسی دارن، فکر نکنم بتونی به راحتی با خوندنش کنار بیای (البته لازم نیست همشو بخونی!)
    لینک دانلود کتاب:
    تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    ولی توصیه ی من به شما اینه که بشینی فیلم ببینی، یه سری آموزش اربیس داره که تو سایت هم هست با اونا تا حد زیادی راه میفتی ، سوالی واست پیش اومد هم میتونی بپرسی بچه ها جواب بدن

5 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

6. Top | #6

/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو
    از این کاربر 123 بار در 54 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Signum
    از بچه ها کسی کتاب اورجینال و زبان اصلی ableton live‌رو داره؟من چنتا کتاب زبان اصلی دارم اما نمی دونم کدام بهتر هستش البته از هر لحاظ میگم؟لطفا کتاب رو لینک کنین تا من دانلود کنم آخه میخوام بهترین رو داشته باشم و با ترجمه فارسی روانه بازار کنم باناشر هم صحبت کردیم منتظر ترجمه من هستش؟البته میخواستم این خوش خبری رو واسه عید به شماها بدم که faww عزیر با اخلاق بدش نزاشت من اکه گفتم فارسی می خواستم مطمئن بشم که ورژن فارسی نداره همین؟راستی امید جان این لینک که دادی همون اورجینال هستش؟

7. Top | #7

عنوان کاربر
    ناظم ارشد
    Trance
    Solid Stone
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza_vahdati2002 تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    .من 14 درس airbase رو دارم اما احساس نمی کنی خیلی کم هتش؟
    از بچه ها کسی کتاب اورجینال و زبان اصلی ableton live‌رو داره؟من چنتا کتاب زبان اصلی دارم اما نمی دونم کدام بهتر هستش البته از هر لحاظ میگم؟لطفا کتاب رو لینک کنین تا من دانلود کنم آخه میخوام بهترین رو داشته باشم و با ترجمه فارسی روانه بازار کنم باناشر هم صحبت کردیم منتظر ترجمه من هستش؟البته میخواستم این خوش خبری رو واسه عید به شماها بدم که faww عزیر با اخلاق بدش نزاشت من اکه گفتم فارسی می خواستم مطمئن بشم که ورژن فارسی نداره همین؟راستی امید جان این لینک که دادی همون اورجینال هستش؟
    اینی که من گذاشتم همون ableton live 8 power ه نه کتاب اصلی ، کتاب اصلیشو RmaN اومد لینک میده بهت ، من اینو واسه مطالعه ی خودت معرفی کردم اما الان که میخوای بدی ترجمه و چاپش کنن بحثش فرق میکنه، نیاز داری که یه نفر راهنماییت کنه که خودش چند تا کتاب خونده باشه که اون یه نفر من نیستم:117: ، راجع به فیلم هم من متوجه نشدم بالاخره میتونی دانلود کنی یا نه!، آموزش هایی که گفتم بهترین آموزش واسه کوچ سریع از یه daw دیگه مثل اف ال به ابلتونه، ولی اگه تجربه ی کار با هیچ برنامه ای نداری بهتره بشینی کتاب راهنماشو بخونی یا مفصلا فیلم آموزشی ببینی که همون طور که faww عزیز گفتند تو انجمن هم موجوده و احتمالا خودت هم دیدیشون:

این رو هم اضافه کنم که با این کتاب ها شما فقط کار با daw رو یاد میگیرید و مبحث میکس و مستر هم بحث طولانی داره که دو تا کتاب هم تو این زمینه به عنوان نمونه معرفی میکنم:

7 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

8. Top | #8

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 19,115 بار در 3,741 ارسال تشکر شده است.
    Others
    Madeon
    دقیقا بهترین توضیح رو امید بهت داد اون کتابیم که من قبلا گذاشته بودم اسمش

Ableton Live 8 Create Produce Perform بود که به نظر خودم خیلی خوب بود
    372 صفحه با کلی شکل رنگی

برای میکس هم همون مجموعه ای که گذاشتم خیلی خوبه چون هم مدرن ترین و جدیدترینه هم کامل ترین (البته دیگه خیـــــــــــــــــلی بیش از حد با جزییات نوشته شده) یعنی اونو هر کی کامل بفهمه و بتونه اجرا کنه باید ی مدرک Mix Engineer افتخاری بهش بدن البته من کتاب خوف تر ازینم دیده بودم که توش پر فرمول و محسابات سیالاتی صدا بود که دیگه اون خدایی باید دکترای افتخاری میدادن به هر کی کلش رو یاد می گرفت:122:

4 کاربر مقابل از RmaN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

9. Top | #9

/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو
    از این کاربر 123 بار در 54 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Signum
    سلام آقایون این محیط کدام نرم افزار آهنگسازی هستش؟ باتشکر

10. Top | #10

عنوان کاربر
    ناظم ارشد
    Trance
    Solid Stone
    سلام آقایون این محیط کدام نرم افزار آهنگسازی هستش؟ باتشکر
    این studio one ه محصول شرکت presonus
    سایت شرکت سازنده:

4 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین