سلام
امروز یه جایی یکی این آموزش رو گذاشته بود و من گفتم چی ازین بهتر
حتما یادتونه حدود 4 سال پیش چه جو تو موسیقی پاپ ایران شکل گرفته بود که هر ننه قمری پا میشد میومد خارج می شد و بعد صداش رو تیون می کردن یا به اصطلاح اون زمان لیزری می کردن
پارسال تابستون که رفتم استودیو دیدم بر خلاف تصورم که خیلی لیزری کردن فرآیند پیچیده ایه اون قدر هم پیچیده نیست(البته پیچیده هست خدایی ها:124
ولی کل فلسفه کارش اینه که خواننده رو یه گامی می خونه و با این نرم افزار همون صدا رو به یه گام دیگه هم انتقال میدن که این انتقال اون صدای لیزری مانند رو ایجاد می کنه! (همچین چیزایی خودمم اون موقع ها می پرسیدم خوب تئوری یادم نمیدادن و می گفتن فقط نگاه کن چیکار می کنیم و من اینطوری برداشت کردم واسه خودم)
حالا حرفای من مهم نیست مهم اینه که این آموزش ویدیویی به نظر من بسیار بسیار مفید (مخصوصا برای کسایی که میخوان کار وکال بکنن) همه این کارا توضیح میده
بفرمایید
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
Groove3 Auto-Tune EVO Explained TUTORiAL-DYNAMiCS
Officially authorized by the makers of Auto-Tune, Antares Audio Technologies, this collection of video tutorials will leave no Auto-Tune EVO questions unanswered. “Auto-Tune EVO Explained” is shown with the new Auto-Tune Evo as well as Auto-Tune 5 and covers every feature and function that Auto-Tune has to offer.
You'll learn both Auto and Graphic Modes, setting up Auto-Tune in your favorite DAW, as well as tips and tricks on how to achieve today’s popular “over-tuned” vocal effects. You'll know how to tune vocals and other instruments like a pro after watching this series.
Product Hightlights
23 tutorials / Almost 3 Hours of total runtime
For all beginner to intermediate Auto-Tune Evo and v5 users
The only Auto-Tune tutorials officially authorized by Antares
Simple to use video control interface for Mac & PC