کانال تلگرام انجمن
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: بیوگرافی Kai Tracid

1. Top | #1

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    از این کاربر 112,518 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    DJ Tatana

بیوگرافی Kai Tracid

درود

از نوشته های محمد عزیز :

Kai MacDonald
    شما مجاز به دیدن تصاویر نیستید. با مدیر کل سایت در تماس باشید

Kai MacDonald ملقب به kai tracid دي جي و اهنگساز الماني در زمينه ترنس است.
    tracid برگرفته از مخلوط دو كلمه و دوسبك موزيك trance و Acid مي باشد. كه در حقيقت kai اين دو را با هم مخلوط كرده و سبك جديدي را ابداع كرده است.
    اين هنرمند الماني با اولين سينگل جنجالي خود يعني Your own reality معروف شد كه در سال 97 بيرون امد البته قبل از ان هم در سال 96 كاري به اسم so simple را ساخته بود اما از سال 97 معروف شد كم كم و در سال 98 با كار قوي خود به اسم Liquid Skies شهرت جهاني پيدا كرد.
    در ماه نوامبر سال 2001 براي اولين بار در چارت top 10 المان قرار گرفت و از سال 2000 تمامي كارهاي خودش را به وصيله كمپاني خودش به اسم Tracid traxxx وارد بازار كرده است.
    او علاقه زیادی به کشور استراليا دارد. سه هفته را به قسمتي از تور جهاني خود در سيدني اختصاص داده است همچنين در بخشهاي مختلف استراليا تمام برنامه ها sold out شده بودند. kai در حال پرواز در يك مسير به سرعت هست.مسير پيشرفت...... طبق امار رسمي سايت Dj MAg كاي يكي از 50 دي جي برتر در جهان به شمار مي ايد.
    هنگاميكه بقيه دي جي ها و اهنگسازان از اثرات تكنو و همچنين تجاري شدنش ميناليدن كاي اخر هفته ها را با دي جي و روزهايش را در استوديو گذراند.
    براي الهام و القا كردن كاي فقط چند تا اهنگ در سبك Acid ساخت كه ان را به وصيله كمپاني Acid files منتشر كرد كه بعده ها خودش كمپاني زد و شركت او يكي از بهترين شركت ها در سال 98 شناخته ميشد. از سال 1995 او در اين راه هست. در گذشته شخصي كه موسيقي را خود اموخته و دانش اموز الكترونيك بوده است و ساعتها وقتش را پشت كامپيوتر مي گذاشت و با صداها بازي ميكرد.
    به وسیله اين كار اون فرمول جديدي كشف كرد و سبك جديدي خلق كرد به اسم tracid = trance + acid و بهترين دي جي و اهنگساز در اين سبك شد.
    به گفته خودش : اين صداي tracid traxx من هست - تا امروز من نتوانسته ام خوانندگي كنم اما يك حس بسيار قوي در موزيك دارم .

امتياز ديگري كه كاي را از بقيه متمايز ميسازد اين تفكر است كه كاي مي گويد "من ارزش زيادي براي شعرهاي بلند پروازانه قائل هستم"
    از سال 97 كاي دائما در چارتهاي دنس المان ظاهر شده است. و گاهي اوقات رتبه ي اول را داشته است.افرادي مثل frank farian ذوق كار را در كاي به وجود اوردند. كه كارهاي طلايي او نتيجه اش بوده است. و برخي پيشامدها مانند كانديد شدن براي VIVA - COMEt 1998 و Eins live Krone ادامه ي موفقيت هاي او بوده است چيزي كه يا يك سيستم ارزان قيمت خانگي شروع شد الان در حرفه ترين استوديو پي گيري ميشود .
    بعد از ان كه كارهاي كاي در سرتاسر اروپا پخش شد در سالهاي اخير صداي او(آهنگ هايش) در سرتاسر دنيا متقاضي و طرفدار پیدا کرد.
    او ميگويد: "اخر هفته ها من در مسافرت هستم با هواپيما حتي با ماشين براي اجراي برنامه"
    استراليا انگليس امريكا ژاپن ايتاليا روسيه و برزيل و .... كشورهايي هستند كه به tracid گوش كرده اند. و كلاب ها و فستيوالهايي كه ديده ميشود همراه با 35000 نفر مردم هستند.
    در صحنه موسيقي جذاب و مرموز هست تا اينكه خجالتي باشد او هيچ گونه گرايش به مواد مخدر ندارد و هيچ وقت مدل موهاي عجيب و غريب براي جلب توجه نميگزارد و مثل ديونه ها ...

كاي ميگويد: "هيچ وقت اعتياد به مواد مخدر نداشته ام به بعضي از هم كاران من نگاه كنيد ...
    من حدس ميزنم دليلش اين هست كه من واقعي هستم و با خودم رو راست هستم"
    بعد از مكس كوتاهي او افزود: "من سبك خودم را دارم و ان را هميشه در راهم خواهم داشت"
    راه او براي كاي بسيار اهميت دارد كاي امتياز ديده شدن مخصوص خودش را دارد . همين الان او انرژي جديد را از طريق يوگا جذب و دريافت كرده است.
    كاي ميگويد كه "خيلي مهم هست وقتي را به خودمان اختصاص دهيم تا راهمان را پيدا كنيم"
    بيشتر از 50 اهنگ از كمپاني او در چارتهاي دنس هستند بيشتر از 100 اهنگ را با نام و شهرت خود يعني kai tracid منتشر كرده است
    Kai Tracid دي جي اي هست كه از طرف جهان بيشتر از هميشه توصيه ميشود و حضور او در فيلم hey Dj ديده ميشود.
    او در اينده چه كاري خواهد كرد؟
    ساختن موزيك بيشتر يك چيزه جاودانه ....... اگر حق انتخاب داشته باشم با هنرمندان بزرگي همچون wiliam orbit كار خواهم كرد كه خودم و بقيه از ان لذت ببريم.

6 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

2. Top | #2

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو ماهر
    از این کاربر 3,741 بار در 1,010 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    None
    بسیار بیوگرافی خوبی بود منتها یه سوالی اینجا مطرح هست ایشون گفته اصن سمت مواد مخدر نرفته پس این سبک acid + trance قضییه اش چیه ینی خود acid یک سبک جداست یا منظورش همون lsd هست؟

3. Top | #3

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    سرپرست کل
    از این کاربر 43,842 بار در 5,296 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Jean Michel Jarre
    نقل قول نوشته اصلی توسط amintanharpd تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    بسیار بیوگرافی خوبی بود منتها یه سوالی اینجا مطرح هست ایشون گفته اصن سمت مواد مخدر نرفته پس این سبک acid + trance قضییه اش چیه ینی خود acid یک سبک جداست یا منظورش همون lsd هست؟
    چی میگی داداش . اسید ترنس هم یکی از زیر شاخه های موسیقی ترنس هست که نزدیکی زیاد با تِک ترنس داره که ساز اصلیش هم رولند تی آر 303 هست البته الان با نرم افزار کار میکنن .

کاربر مقابل از ژان میشل ژار عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان

4. Top | #4

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو ماهر
    از این کاربر 3,741 بار در 1,010 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    None
    نقل قول نوشته اصلی توسط ژان میشل ژار تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    چی میگی داداش . اسید ترنس هم یکی از زیر شاخه های موسیقی ترنس هست که نزدیکی زیاد با تِک ترنس داره که ساز اصلیش هم رولند تی آر 303 هست البته الان با نرم افزار کار میکنن .
    جالب بود راستش نمیدونستم اینقدر که از این واژه اسید برای اون قضیه استفاده کردن تو اهنگاشون فکر کردم اونم منظورش همینه ممنون از توضیحت

2 کاربر مقابل از Amin-Orion-LPC عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

5. Top | #5

/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو
    از این کاربر 18 بار در 9 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Schiller
    متشکر از ژار عزیز در مورد توضیح صریحش، این مهمه بدانیم اموزش وبعد دانش و تبحر و تجربه ساختمان اصلی حرفه ای شدن است ما بجای رفتن در جاده خاکی باید بپذیریم توانایی ودانش یک فعالیت در درجه اول اهمیت دارد ،واا هیچ کس از جاده خاکی رفتن جز پنچری چیزی عایدش نشده سپاس

3 کاربر مقابل از سعید داودی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

6. Top | #6

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    از این کاربر 112,518 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط amintanharpd تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ژان میشل ژار تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    جالب بود راستش نمیدونستم اینقدر که از این واژه اسید برای اون قضیه استفاده کردن تو اهنگاشون فکر کردم اونم منظورش همینه ممنون از توضیحت
    اسید می خوای برو سراغ کارهای Kai Tracid خدای اسید ترنس! ترک هاش خداس اصلا کسی نتونسته کاری بسازه که به اون ترک ها نزدیک هم بشه

2 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان