از این کاربر 28,320 بار در 3,576 ارسال تشکر شده است.
این گروه جزو گروه هاییه که داشتن دیسکوگرافیش از نون شب واجب تره! شین یه آلبوم دیگه هم داره به اسم laptop dj ، مجموعه ایه از یه سری ترک و ریمیکس خودش (2006) ، آلبوم بسیار خوب و کمیابیه، اگه مشتری داره اونو هم آپ کنم. البته بیشترین کیفیتی که ازش در دسترسه 128 ه
7 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
از این کاربر 112,474 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
نوشته اصلی توسط OMIDتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
این گروه جزو گروه هاییه که داشتن دیسکوگرافیش از نون شب واجب تره! شین یه آلبوم دیگه هم داره به اسم laptop dj ، مجموعه ایه از یه سری ترک و ریمیکس خودش (2006) ، آلبوم بسیار خوب و کمیابیه، اگه مشتری داره اونو هم آپ کنم. البته بیشترین کیفیتی که ازش در دسترسه 128 ه
آره نایابه! یه آی فولدر داشت که اونم حذف کردن! یه جا آپلود کن حالش رو ببریم
3 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
از این کاربر 43,113 بار در 6,634 ارسال تشکر شده است.
نوشته اصلی توسط OMIDتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
آره آره من طالبشم
عاشقشونم
کاراشون خداین
3 کاربر مقابل از moji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
این shane 54 خداست یه آهنگ از( alex morph(scirocco ریمیکس کرده به اسم همون scirocco هر وقت میشنوم اشکم در میاد،دو تا البومش هم که عالین فقط نمیدونم چرا اکثر کاراش با فرمت 128 یا حداکثر 192 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی در کل حتما فول دیسکوشو بگیرید
4 کاربر مقابل از Damash عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
از این کاربر 28,320 بار در 3,576 ارسال تشکر شده است.
نوشته اصلی توسط mobin16تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
پست 1 رو لینک جدید بدید .ممنون
آلبوم هایی که لینک تاپیکشون از کار افتاده رو میتونی تو تاپیک دیسکوگرافیشون پیدا کنی: تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
بخش دیسکوگرافی: تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
7 کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .