The Evpatoria Report
(( هنگامی که بشر فراتر از کره خاکی پا میگذارد .... ))
شما مجاز به دیدن تصاویر نیستید. با
مدیر کل سایت در تماس باشید
The Evpatoria Report یک گروه پست راک سوییسی هست که در ژوئن 2002 تشکیل شد و 5 تا عضو داره. اسم گروه مربوط به منظقه ای در اوکراین بنام Yevpatoria ( شکل لاتین این کلمه: Evpatoria ) هست. تو این منطقه یه دیش وجود داره که اطلاعاتی در مورد انسان ها رو میفرسته به فضا تا بلکه موجود زنده ای در فضای بیرون این امواج رو دریافت کنه و بتونیم سایر موجودات زنده بیرون رو کشف کنیم. از اونجایی که این گروه به مسائل فضایی علاقه زیادی دارن، این اسم رو انتخاب کردن و همچنین آهنگایی که میسازن رو از طریق همین دیش به فضا میفرستن. موسیقی که این گروه میسازه توصیف بسیار زیبایی از انسان هست، موسیقی که تمام جنبه ها و مود های انسان مثل شادی، غم، افسردگی، امید، پویایی و ... رو در بر داره. اعضای این گروه هم هرکدوم تو یه سبکی تجربه داشتن، یکیشون راک ان رول کار میکرد، یکیشون متال هد بود، یکیشون اهل فانک بود، اینا همشون دور هم جمع شدن و همچین گروهی رو تشکیل دادن.
آهنگای این گروه رو که گوش میدم، جادو میشم. حس زیبایی تو موسیقیشون نهفته ست و این نشون از مهارتشونه. تو یکی از مصاحبه هاشون که میخوندم، عضو اصلیشون میگفت که ما واسه دل خودمون آهنگ میسازیم و از وکال هم استفاده نمیکنیم چون چیزی واسه گفتن نداریم، هر کسی یجوری با موسیقیمون ارتباط برقرار میکنه، یکی ممکنه خوشش بیاد که این خیلی خوبه و یکی ممکنه خوشش نیاد که بازم مشکلی نداریم.
این گروه دو آهنگ اولشون رو سال 2003 تو سایتشون بصورت رایگان برای دانلود گذاشتن و بعدش سال 2005 یه EP بنام Golevka ( نام یه شهاب سنگی که تو اوکراین کشف شد ) ریلیز کردن و در آخر EP بعدیشون بنام Maar که سال 2008 منتشر شد. به گفته خودشون از موقع انتشار آلبومشون در یک مرخصی ( یا وقفه ) طولانی به سر میبرن.
از بین آهنگاشون، دوتایی که فکر کردم بهترن رو براتون انتخاب کردم. اولی که معروفترین آهنگشونه و دومی که اینو بیشتر دوست دارم، بخصوص از دقیقه هفتمش که دیگه رسماً داغونم میکنه.
شما مجاز به دیدن تصاویر نیستید. با
مدیر کل سایت در تماس باشید
Taijin Kyofusho
Album: Golevka
Year: 2005
Genre: Post-Rock
Track Number: 2
Bitrate: 128 kbps
Download
کد:
http://www.4shared.com/audio/h_Se5PPy/01_-_taijin_kyofusho.html
Dipole Experiment
Album: Golevka Year: 2005
Genre: Post-Rock
Track Number: 6
Bitrate: 128 kbps
Download
کد:
http://www.4shared.com/audio/fH7xCDEr/06_-_dipole_experiment.htm
پ.ن: دوست دارم نظر دوستان رو در مورد این دو آهنگ بدونم، آخه آهنگ دومیه جزو بهترین آهنگامه !