من اولین توصیه ایی که میکنم حس هستش.یعنی تا وقتی اون حسو نداشتی طرف ساخت موسیقی نرو یعنی از به عنوان انجام وظیفه این کارو انجام نده.
دومین توصیه من اینه که صداهارو بشناسی یعنی به قول خودت با اون suprano گفتگو کردی گفت بیار رو کاغذ اون ایدتو.ایشون حرف درستی زد ولی برای کسی صدق میکنه که تمرین و شناخت صدا داره ولی کسی که آشنایت با صدای نت ها تو ساز های مختلف نداشته باشه عمرا بتونه ایدشو بیاره رو کاغذ.پس تمرینه زیاد باید داشته باشی واسه اینکه به این درجه برسی
سوم اینکه سعی کن اون چیزی که خودت دوست داری رو انجام بده یا اون حسی که تو اون لحظه داری انجام بده مثلا یه وقت حالتت آرومه یا یه حسه بی وزنی داری خوب مسلما باید بری تو اون سبک های ambient و chillout dream یا dream یا یه موقع یه حس شادی داری پس نباید به این زیر شاخه ها رو بیاری.در کل منظورم اینه که اول همیشه یه حس رو در خودت به وجود بیار بعد برو به اون هدف چه سبکی بسازی.مثل کار ferry corsten که وقتی بعضی موقع ها میخواد آهنگ بسازه میره به استودیویی که روبه ساحل دریاست که همین باعث به وجود اومدن حس میشه واسه طرف
من خودم وقتی سازی رو میخوام دست بگیرم اول اون حس رو میبینم دارم یا نه که برم سمتش چون اگه از روی اجبار برم ازون ساز زده میشم و قدرت یادگیریمو میاره پایین
این ها نکاتی بود که من تجربه کردم گفتم حالا بازم تجربه هامو در اختیارت میزارم ;-)