از این کاربر 19,115 بار در 3,741 ارسال تشکر شده است.
دعوت برای همکاری دسته جمعی بچه ها در پروژه کاور آهنگ ها
سلام
این تاپیکی که دارم می زنم رو با توجه به استقبالی که از بچه ها شناحتم از همین الان خاک خورده می بینم ولی امید دارم بازم
دیروز که اون دمو رو منتشر کردم و انتقاد های این و اون.همه تو فیسبوک و مخصوصا پسر داییم (همون استودیو داره) تو فیسبوک بهم حمه کرد و گفت که که چرا به حرفی که 2 سال پیش بهم زده هنوز گوش ندادم و چرا هنوز قبل ازینکه آهنگی بسازم یه آهنگ راستکی و کاور نکردم
همیشه می گفت تا قبل ازینکه نتونستی یه آهنگ راستکی رو شبیهش کاور کنی به هیچ وجه اصلا سراغ ساختن آهنگ جدید نرو!
منم دیگه دیروز غیرتی شدم و گفتم شاید دلیل ناکامیم اینه که هنوز هم کاور نکردم و با ساختار تنظیم به صورت راستکی و عملی زیاد آشنا نیستم.سر همینم دیگه جو گرفت و آهنگ Robert Miles - Children رو انتخاب کردم چون هم زیباترین و قشنگ ترین آهگ قشنگه هم اینکه مال 20 سال پیشه و حتما میشه با VST های روز کاورش کرد
ولی وقتی وارد کاورش شدم دیدم اون قدر ها هم اصلا آسون نیست و سر همین پیانو و Pad ش و یه صدای دیگش رو ساختم
بعد ازون طرف خواستم از بقیه کمک بگیرم که ببینم چطوریه!بعد گفتم خیلی پیشنهاد جالبی میشه اگه یه تاپیک بزنیم و با همدیگه (کاسیی که آهنگ می سازن و دارن تمرین تنظیم می کنن) یه آهنگ رو انتخاب کنیم و کاور کنیم
نظرتون چیه؟اگه همکاری کنیم هم از نظر آموزشی عالی میشه و سایت هم کم کم راه میفته!
من الان اون قسمتی از کاور خودم رو همراه با عکس و تیکه اصلی آهنگش میذارم!
امیدوارم نظر بدین و همکاری کنیم
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
سلام دوست عزیز من کلا از کاور اهنگ ها زیاد خوشم نمیاد ولی این کار رو بار ها بارها کردم(دوران اماتوری) پیشنهاد من اینه که اگر میخوای این کار بکنی از ریشه باشه به فرض شما یه ساخته دارید توی تنظییمش مشکل دار .میتونی پروژه تو بدی به یکی دیگه بعد یه مثله دیگه اینکه خالق این موزیک کسی دیگه هست شما اگر بهترین ریمکس هم کنید باز هر کی گوش بده میگه این اهنگ رابرت هست من برات یه چیز بهتر. از ساخته خودم دارم!
4 کاربر مقابل از zmarker عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .