کانال تلگرام انجمن
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: اولین زیر نویس فارسی اختصاصی انجمن! ATB - Move On

1. Top | #1

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    از این کاربر 112,518 بار در 21,287 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    DJ Tatana

اولین زیر نویس فارسی اختصاصی انجمن! ATB - Move On

سلام

یه تاپیک داریم برای زیر نویس فارسی ولی اینو بیشتر با هدف جمع کردن اعضا گروه ترجمه و زیرنویس زدم . این کلیپ رو یه ساعته زیر نویس و هماهنگ کردم تازه با notepad هم انجامش دادم!

این زیرنویس با نسخه ای که در این تاپیک هست هماهنگه :

تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.

نظر دوستان هم مهمه . ادامه بدیم یا نه؟ کی میاد کی نمیاد!
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

18 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

2. Top | #2

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 19,115 بار در 3,741 ارسال تشکر شده است.
    Others
    Madeon
    من میام!.لی 1 ساعت وقت برد خدایی؟مگه شعرش چند خطه آخه!فکر کنم چون با نت پد کار کردی طول کشیده Subtitle Workshop رو بگیر (مخصوصا 4 ش) خداست!

3 کاربر مقابل از RmaN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

3. Top | #3

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط RmaN تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    من میام!.لی 1 ساعت وقت برد خدایی؟مگه شعرش چند خطه آخه!فکر کنم چون با نت پد کار کردی طول کشیده Subtitle Workshop رو بگیر (مخصوصا 4 ش) خداست!
    خود لایریک که فکر کنم 6 خط بود و 5 دقیقه طول کشید البته بگم زیرنویس آهنگ خیلی سخت تر از فیلمه! شعر رو نمیشه تحت الفظی ترجمه کرد باید چند بار کلیپ رو ببینی تا یه چیزی دستگیرت بشه! زمان اصلی صرف هماهنگی شد بازم هماهنگ کردن آهنگ سخت تر از فیلمه چون یه کلمه شاید 10 باید به تناوب تکرار کنه!

تقریبا هیچ زیرنویس انگلیسی هم پیدا نمیشه! مخصوصا جدیداش

4 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

4. Top | #4

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 46,221 بار در 4,867 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Gai Barone
    میلاد حرکت انتحاری زده....

دمت گرم... ولی میگم تقسیم کنیم بهتره. مثلا A@b رو یکی کار کنه آرمین رو یکی تیستو رو یکی...
    اینجوری بهتر نیست ؟

3 کاربر مقابل از vahid00742v عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

5. Top | #5

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid00742v تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    میلاد حرکت انتحاری زده....

دمت گرم... ولی میگم تقسیم کنیم بهتره. مثلا A@b رو یکی کار کنه آرمین رو یکی تیستو رو یکی...
    اینجوری بهتر نیست ؟
    نه اینجوری جالب نیست یه کلیپ روز رو میاریم و بهترین لایریک رو پیدا میکنیم و میدیمش به نفری که نوبتشه . الان ما سه نفر هستیم . تا هفته بعد ببینیم کیا میان که یه لیست بسازیم و گروه و زیر بخش و سایر مسائل رو ردیف کنیم . کار سختی نیست ولی خیلی قشنگ درمیاد!

2 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

6. Top | #6

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 46,221 بار در 4,867 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Gai Barone
    3 نفر کم نیست واسه بخش زیر نویس ؟

ولی آره اونجوریم خوبه. خیلی از کلیپ ها زیر نویس ندارن کلا. فکر کنم اگه درست پیش بریم مرجع کاملی بشه

2 کاربر مقابل از vahid00742v عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

7. Top | #7

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 9,038 بار در 2,192 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Above & Beyond
    بچه ها واسه من این زیر نویس با kmp به زیان عجوج مجمج نوشته میشه با media p هم که اصلا نمیاد
    یادم رفته با km باید چطوری درستش کنم

کاربر مقابل از Dramxib عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان

8. Top | #8

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid00742v تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    3 نفر کم نیست واسه بخش زیر نویس ؟

ولی آره اونجوریم خوبه. خیلی از کلیپ ها زیر نویس ندارن کلا. فکر کنم اگه درست پیش بریم مرجع کاملی بشه
    منم همین رو میگم دیگه بذارید عضو گیری کنیم . من خودم می تونم هفته ای دو تاکلیپ هم زیر نویس کنم ولی هر چی بیشتر به آدم فشار بیاد هم دقت کار میاد پایین هم زود زده میشه طرف!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    بچه ها واسه من این زیر نویس با kmp به زیان عجوج مجمج نوشته میشه با media p هم که اصلا نمیاد
    یادم رفته با km باید چطوری درستش کنم
    باید unicode فارسی رو اضافه کنی به ویندوز تو کنترل پنل قسمت زبان ها تو قسمتی که کیبرد فارسی اینا رو اضافه می کنی یه بخش unicode داره باید بذاریش رو persian یا فارسی

3 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

9. Top | #9

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 9,038 بار در 2,192 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Above & Beyond
    اونجا چیزی به اسم unicode پیدا نکردم ولی یادمه قبلا از توی خود kmp درستش میکردم
    امضای ایشان

10. Top | #10

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    Trance
    DJ Tatana
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    اونجا چیزی به اسم unicode پیدا نکردم ولی یادمه قبلا از توی خود kmp درستش میکردم
    تو ویندوز XP تو تب آخر باید رو فارسی باشه تو 7 هم تو تب Administrative باید لوکالش رو Persian باشه تو KMP کاری خاصی نمیشه کرد!

2 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

امضای ایشان

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین