درود به دوستان
لطفا زیباترین آهنگ های راک و متالی که تاکنون شنیده اید را به تدریج در این تاپیک معرفی و در صورت امکان لینک دانلودش را هم قرار دهید یا در سایت ضمیمه کنید.
درود به دوستان
لطفا زیباترین آهنگ های راک و متالی که تاکنون شنیده اید را به تدریج در این تاپیک معرفی و در صورت امکان لینک دانلودش را هم قرار دهید یا در سایت ضمیمه کنید.
آقا جون من این تاپیک رو می تونین خیلی خفن کنین
امروز با ماشین یکی از دوستای متال باز خفن دانشگامون برگشتیم (البته اون قدر هم خشن نیست بیچاره)
فقط عشق Heavy Metal داره بیشتر خلاصه مخمون تا تهران اومد پایین!
و منو یاد جوونیام انداخت و Band ها و آهنگای رویایی و فوق العادشون
وای وقتی آهنگ Marilyn Manson - White Coma رو گذاشت اصلا تو یه دنیای دیگه بودم برای خودم!!!
من اصلاً این بشر رو تو متال قبول ندارم. اینقدر گروهای شاخ تر از این میشناسم که دیگه با شنیدن آهنگاش یجوری میشم. کلاً شاید 3-4 تا آهنگ ازش تو هاردم داشته باشم !!!وای وقتی آهنگ Marilyn Manson - White Coma رو گذاشت اصلا تو یه دنیای دیگه بودم برای خودم!!!
برو Kalisia گوش کن که چه کانسپت آلبومی داده (کانسپت آلبوم رو لابد میدونید چیه).اسم آلبومش Cybilon هست و سال 2009 ریلیز شد.رو این آلبوم 14 سال کار شده و کسایی که تو ساختش دست داشتن از بزرگترین ها متال بودن، مثلاً یکی از اعضای Dream Theater و یه سری بندهای معروف دیگه...سبکش میشه گفت یه پراگرسیو دث متال هست.خود آلبومش 20 تا ترک داره بعلاوه ی 8 تا ترک اضافی.بوکلتش حدود 50 تا صفحه داره داره که هم داستان رو توش توضیح داده و هم لیریکا و چیزای دیگه...اصن یه وضعیه !
واسه من این بهترین ترکشون هست...آلبوم 2011 ـشون خیلی قشنگ بود، هرچند که یکم با قبلیا فرق میکرد اما متاسفانه بعد از جدا شدن اون وکالشون تو 2011 دیگه به خوبی قبل نمیشن...خیلی حیفه، کلی از گروهای خوب اعضای خوبشون رو از دست دادن ...