با سلام خدمت عزیزان و هواداران موسیقی الکترونیک
بعد از سپری کردن مشکلات فراوان ، فعالیتهای طولانی و حضور آدمای خاص در اطرافم ( سعید - محمد - مصطفی - پویا - اشکان - سامان - حجت و ........... ) مدتی هستش که تصمیمات ساختاری و بنیادین در زمینه موسیقی الکترونیک در ذهنم در کشور عزیزمان ایران می پرورانم . با اینکه نظرات شما عزیزان به من انرژی ادامه کار میده اما اگر هم کسی بخواد منو منصرف کنه قطعا اینکار عملی نخواهد بود چون هرکاری بخوام میتونم انجام بدم و چیزی از انرژی ام کم نمیکنه .
یک مدتی هستش که به فکر برنامه ریزی پروژه ی اجرای Gathering بزرگ با حضور هواداران موسیقی الکترونیک ( Trance و Psytrance و .... ) را در یک مکان رویایی ( جنگل های رامسر و تنکابن ) هستم . مکانی که بهترینهای موسیقی الکترونیک ایران در آنجا گرد هم جمع میشوند و به مدت 4 الی 5 شب فقط بهترینهای آهنگهای الکترونیک را با انتخاب هیئت مدیره و رهبریت شخص خودم و سعید Play میشه . مکانی که فقط خودم میدونم کجاست و دور از تکنولوژی و هیاهو و زندگی لوکوموتیوی و ازدحام و زندگی شهرنشینی هستش - مکانی که همه در سپیده صبح از خواب بیدار میشوند و در انتظار اولین تشعشعات خورشید هستند تا آهنگهای زیبای ترنس و Psytrance و .... شروع به Play شدن کنه . من در اجرای این تصمیم کاملا جدی هستم - میخوام بعد از اولین گردهمایی در سال 1379 در ارتفاعات تنکابن و رامسر بازهم این واقعه را دوباره تکرار کنم اما این بار با تمام قوا و انرژی و مسائل پایه ای . هم اکنون استارت اجرای این پروژه زده شده و در حال نوشتن قوانین این همایش هستم . این برنامه باید کاملا دقیق طراحی بشه و قطعا برای چند سال آینده منتظر فراخوان این گردهمایی به یاد ماندی باشید .
خوشحال میشم نظرات دوستان را در مورد این پروژه را بدونم گرچه اگر هم مخالف هم باشید با کمال احترام به نظرات دوستان عزیز باید بگم که این پروژه حتما در آینده به تاریخ خواهد پیوست . شاید این ایده از نظر دوستان یک توهم بیش نباشه اما یک بار اجرا شده پس دوباره هم قابل اجراست - خوب یکجورایی پشت این برنامه خودم هستم که تجربه ی این مسائل را دارم .
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
این هم عکس مکانی که سال 79 اونجا همه جمع شدند
هیچ چیز دور از دسترس نیست ///// یک Vision ( تصاویر ذهنی ) مناسب یک زندگی می سازه
باتشکر از شما - بهداد