خیلی جالب بود ممنون
(ولی حالا مگه خودش بلده .شخی کردم
به نظرم یکی از بزرگ ترین ضعف ها و البته کلاس های تیستو اینه که اصلا هیچ چیزی از استودیوش به صورت مصاحبه آموزش و ..... درز نمی کنه برعکس همه DJ های معروف دیگه که خودشون هزار تا فیلم میدن بیرون
انگار دوست داره همه کاراش Secret باشه (البته زمان قدیم یه مصاحبه طولانی و کامل داشت تو استودیوش!)
خیلی خوب و مفید بود ولی اینگار داشت واسه یه دوربین دیگه توضیح میداد من همین اموزشو از یوتوب سایت پایونر برای cdj2000 گرفتم خیلی کامل توضیح میده و دوربین هم کاملا بالای دسگاه قرار داره
ولی دیگهه این توسط ارمینه *
اوووووووووه 2007 چیه بابا منم همینو می گفتم
این خیلی خیلی قدیمی تر ازین حرفاست مال 2003 - 2004 اینا باید باشه شایدم قدیمی تر!بابا یه تیکه ازین تو Another Day At The Office بود!!!
تازه هر کی همنی کلیپ تیستو رو زیرنویس شده انگلیسیش که دشمناش اومدن حرفاش رو به صورت طنز بر ضدش زیرنویس کردن ندیده که عمرش بر فناست.یعنی اون رو ببینین نیم ساعت می خندین بعدش
از تیستو می پرسه بلدی سازی بزنی؟بعد زیرنویس می کنن!
تیستو میگه:نه بابا حتی هلن کلر کر و کور و لال هم از من بهتر پیانو می زنه
من قبل آهنگ کلی مشروب می زنم بالا و بعدش صدای استفراغم رو ضبط می کنم و اونجا که من دومین حضرت عیسی ای هستم که ظهور کردم هر کاری بدم بیرون عالیه![]()
خیلی با حجم بالایی گذاشتینش HD گذاشتینش که لازم نیست این همه حجم مصرف بشه!
کیفیت 480p ش با حجم سر جمع 70 -80 مگ 2 پرات با کیفیت خوب!
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
در ضمن قضیش اینه که سایت یا مجله Computer Music که آموزشی هست ازش تو مراسم افتتاحیه Trance Energy موقع مصاحبش درخاست می کنه که برای مجلشون آموزش DJIng بده که کلی براشون کلاس داره
وگرنه همینه که زاویه دوربین و اینا زیاد مناسب نیست و در اصل ویدیوی آموزشی نبوده!
مرسی دستتون درد نکنه...تازه تو انجمن عضو شدم عشق ترنس....برو بریم...