تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
درود
آهنگ های زیبایی در یورو 2012 پخش میشه . رویداد های مهم چندین نوع آهنگ رسمی دارند . یکیش Anthem یا همون افتتاحیه در لفظ عام هستش که معمولا تا آخر رقابت ها هر روز می شنوید! دوره قبل با آهنگ Euro 2008 از Rollo Armstrong خاطرات زیادی برای دوستان به جا مونده! اون آهنگ رو از این صفحه دانلود کنید:
اون آهنگ باعث شد بازم Anthem رو بدن به Rollo Armstrong که همون آهنگ 2008 رو دوباره کار کرده و اینم قشنگ شده! این آهنگ رو پیوست کردم آهنگ اولی!
شبکه 3 خودش موقع شروع و تموم شدن بازی ها یه آهنگ ناشناس پخش میکنه! این آهنگ معلوم نیست کار کیه! بعضی ها میگن کار یه ایرانیه که بعید هم نیست من هر چی سرچ کردم هیچی پیدا نکردم و آهنگ بعیده رسمی از یورو 2012 باشه و کار بچه های داخله! کار خیلی قشنگه! به کسی که ساخته تبریک میگم! آهنگ رو با کیفیت بالا M4A 128kbps VBR پیوست کردم اگه می خواید کیفیت 320 رو داشته باشید از لینک های زیر استفاده کنید:
هیپ فایل:
آپلودباز:
فرقی از نظر کیفیت ندارن با نسخه پیوست شده!
این رویداد ها معمولا یه آهنگ وکال داره و با خواننده که معمولا بسیار ریتمیک و در سبک دنس هم هستش به عنوان آهنگ رسمی یاد میکنن که این دوره آهنگ خانم Oceana به اسم تابستان بی پایان یا Endless Summer هستش که آهنگ قشنگیه این آهنگ از آدرس زیر دانلود کنید :
چند تا آهنگ رسمی دیگه هم هست مثلا pitbull و چند نفر دیگه هم آهنگ ساختن ولی چرته و پرته! اینا رسمی هستن! این تاپیک هم بعد از یورو با تاپیک آهنگ های پخش شده از تلویزیون ادغام میشه!