سلام امروز کنجکاو شدم Skrillex & Tiesto رو تو گوگل سرچ کردم ببینم آیا قرار هست همکاری ای بکنن یا نه(از تیستو بعدین نیست به خدا!)
بعد گفتم شاید مقایسه ای باشه بین آهنگای رو اعصاب جفتشون ولی متاسفانه همچین مقایسه سازنده ای نبود ولی به جاش یه کلیپ پیدا کردم از پلی کردن رمیکس Skrillex از آهنگ Benny Benassi - Cinema تو کنسرت Tiesto
وقتی کلیپ رو دیدم گفتم عجب رمیکس خوفی و دانلودش کردم و برای شما هم میذارم رمیکس + مستقیم شده همون کلیپ یوتیوب
ولی نکته جالبی هست کامنتی یوتیوب این ویدیو هست که همه اقشار تیستو رو به فحش کشیدن
قشر اول همه طرفدارای Trance ای و قدیمی Tiesto که همه اومدن بعد کلی تاسف بابت منحرف شدن تیستو و حتی رفتن به سوی Dubstep کلی با فحش آب دار و خانواده دار مثل همیشه از تیستو پذیرایی کردن کلا این عده کارشون همینه جدیدا تیستو هر ویدیویی یوتیوب میده میان فحش میدن میرن خوب عزیز من دوست نداری ازین سبکا نیا ترافیک اینترنتتو هدر بده بعد فحش بدی بری
قشر دوم:طرفدارای 6 آتیشه Dubstep هستن که اومدن به تیستو گفتن برو دنبال House ت بچه و انگشت کوچیکه Skrillex نیستی (از نظر تکنکیم منم این حرفشون رو قبول دارم) و تو کار DJ های Dubstep دیگه دخالت نکن
قشر بعدی هم که خیلی زیاد بودن اعتراض داشتن که تیستو چرا تمپوی این آهنگ رو تقریبا از 140 و خورده ای به 120 و خورده ای موقع Play کردن تغییر داده و این آهنگ رو آروم کرده.
همه سر این قضیه به تیستو فحش دادن
ولی من که جفت هم کلیپ هم خودش رو دانلود کردم به نظرم تیستو کار بدی هم نکرده اولش یه خورده انگار آرومه ولیبعدش که می شنوی انگار خیلی باحال شده
در ضمن خداییش کلیپه رو که می بینین ببینین خدایی آخرش آخر آهنگ رو چجوری میکس می کنه لامصب اصلا یه معجزه دیوانه وار یه حرکت خوف می زنه که گرخیدم اصلا!
این خود این رمیکس خوف!!!(عجب عکس کره ای از Skrillex داره!)
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
لینک اول با فرمت M4A و کیفیت بسیار بالا
Mp3 ها
اینم کلیپش
(البته کیفیت کلیپ که موبایل ضبط شده هم از نظر تصویر هم صدا و همف فیلمبرداریر افتضاحه مخصوصا صدا که میکروفون گوشی بنده خدا فکر کنم با Bass های Skrillex پاره شده