سلام
هر کسی از بچه های این سایت که اومده باشه شروع کنه به ساخت ترنس و دیگر سبک های EDM حتما حتما با چند تا از معروف ترین و خزترین VST های این سبک آشنا شده مثل Nexus , Sylenth1, Vanguard , Massive , Z3TA
یکی از VST هایی که من از وقتی باهاش آشنا شدم به سازنده هاش صلوات فرستادم و از همون اولش گفتم عالیه این همونیه که من می خواستم همین Linear Digital Sylenth1 هست
دلیل عشق من به این VST اینه که یکی از معدود Synthesizer های نرم افزاری ای هست که مثل Atmosphere , Omnisphere , Nexus رابط کاربری خیلی خیلی ساده ای داره (البته این 3 تایی که مثال زدم اصلا Synthesizer نیستن و فقط VST هایی با صداهای رکورد شده و سمپل برداری شده هستن) ولی خلاصه سادگی اونا رو داره
و در کنار سادگیش به نظرم یکی از منظم ترین.از.ن مهم تر قابل فهم و درک ترین و دسته بندی شده ترین ابزارهای یک سینتی سایزر تمام و عیار که شامل اجزایی مثل Envelope ها و LFO ها وOscilator ها و Effect ها هست رو هم تو خودش با دسته بندی فوق العاده آسون و قابل دکی داره
که می تونم بگم من کلا با این VST فهمیدم که سینتی سایزرهای Additive ( اگه اسمشو درست بگم ) که حاصل جمع کردن چند صدا با فرکانس های مختلف هستن چطوری کار می کنن
و در ضمن این تنها VST ای بود که من یه صدا تو ذهنم داشتم توسنتم لااقل یه چیزی تو مایه های اون صدا رو درست کنم خودم یا مثلا preset ها رو به میل خودم edit کنم
در پستای زیر 2 تا آموزش ازش میذارم یکیش که خودم اون رو بهتون پیشنهاد می کنم یه آموزش 1 ساعته از یوتیوب هست که بهترین آموزشی که تو عمرم دیدم تاحالا همین بوده چون یارو تو 1 ساعت تقریبا میشه گفت کل Sylenth1 رو توضیح میده که این به نظرم از نظر بار آموزشی تو وقت کم فوق العادست!
در پست بعدیش هم یه آموزش دیگه میذارم که خودم دالنود نکردم و ممنون میشم یکی هم اون رو مستقیم کنه
یوتیوبه رو هم یکی مستقیم کنه نتونستم
به خدا می ارزه عالیه پشیمون نمی شید!
این آموزش یوتیوب
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.