کانال تلگرام انجمن
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: Whicked Hayo - Soundbreakers | 2008 تقدیم به سای بازانه گل

1. Top | #1

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو نیمه فعال
    از این کاربر 1,169 بار در 290 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Ferry Corsten

Whicked Hayo - Soundbreakers | 2008 تقدیم به سای بازانه گل

تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    artist : wichked hayo
    album title : sound breakers
    genre : psychedelic,dark psy
    year : 2008
    quality : 320

track list

01-whicked hayo - tribe of the whicked (intro)
    02-whicked hayo - area 07
    03-whicked hayo - vertel nekeer
    04-whicked hayo - mol life extension
    05-whicked hayo - pc naar de reet
    06-whicked hayo - please dont **** with_us
    07-whicked hayo - tripsaus
    08-whicked hayo - in sickness and in health
    09-whicked hayo - lets anders

13 کاربر مقابل از trancemaster5004 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

2. Top | #2

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    هنرمند و کارشناس انجمن
    از این کاربر 423 بار در 83 ارسال تشکر شده است.
    Psychedelic
    None
    این گروه از دو نفر ب نام های : DanFiriou & Morad Bensaoud ، تشکیل شده و ب جرات میتونم بگم ک wichked hayo در سبک Darkpsy جزوه قوی ترین ها و بهترین ها هستن .
    و واقعا متاسفانه ما در سبک Darkpsy آرتیست های قوی ، خیلی کم داریم و اصلا نمیشه این گروه قوی رو ب لحاظ کلاس کاری با هیچ آرتیست دیگه ای در این سبک مقایسه کرد .
    از ویژگی های منحصر ب فرد این گروه میشه ب استفاده متعدد از FX ها اشاره کرد ک اوج مهارت این گروه رو در مهار آهنگ نشون میده .
    ممنون بابت این پست زیبا .

8 کاربر مقابل از DARKLAND عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

3. Top | #3

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    عضو نیمه فعال
    Trance
    Ferry Corsten
    نقل قول نوشته اصلی توسط m_hoshyar تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    این گروه از دو نفر ب نام های : DanFiriou & Morad Bensaoud ، تشکیل شده و ب جرات میتونم بگم ک wichked hayo در سبک Darkpsy جزوه قوی ترین ها و بهترین ها هستن .
    و واقعا متاسفانه ما در سبک Darkpsy آرتیست های قوی ، خیلی کم داریم و اصلا نمیشه این گروه قوی رو ب لحاظ کلاس کاری با هیچ آرتیست دیگه ای در این سبک مقایسه کرد .
    از ویژگی های منحصر ب فرد این گروه میشه ب استفاده متعدد از FX ها اشاره کرد ک اوج مهارت این گروه رو در مهار آهنگ نشون میده .
    ممنون بابت این پست زیبا .

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم

2 کاربر مقابل از trancemaster5004 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

4. Top | #4

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif/images/statusicon/s2.gif

عنوان کاربر
    هنرمند و کارشناس انجمن
    Psychedelic
    None
    نقل قول نوشته اصلی توسط Talamasca تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    مرسی که این البومو گذاشتی ولی Dark کلا به هیچ وجه گوش نمیدم به دیگران هم توصیه نمیکنم البته این نظر منه ... BPM اهنگ اگه از 155 رفت بالا ذهن یکم درگیر میشه ..
    خب این سلیقه شماس !
    Psychedelic Trance تمام زیر شاخه هاش بر اساس اصولی بنیان و ساخته شده و هیچ کدوم الکی و مخرب نیستن .

2 کاربر مقابل از DARKLAND عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

5. Top | #5

عنوان کاربر
    عضو نیمه فعال
    Trance
    Ferry Corsten
    منم گوش نمیدم زیاد،اما نمیشه گفت بده،در واقع بعضیا شاید نتونن ارتباط لازم رو باهاش برقرار کنن چون یکم تو سای ها سنگینه،مثه black deth metal میمونه تو متال ها،یه جورایی آخره سای هست و از این سنگین تر دیگه نیست اما این آلبوم یه نمه به دارک میزنه،اگه کسی سای باز نباشه شاید تشخیصش نده تو این آلبوم،منظورم اینه که کارای خیلی سنگین تر از این موجوده که هر کسی گوش نمیده،این همه پسند تره

3 کاربر مقابل از trancemaster5004 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

6. Top | #6

عنوان کاربر
    هنرمند و کارشناس انجمن
    Psychedelic
    None
    نقل قول نوشته اصلی توسط trancemaster5004 تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    منم گوش نمیدم زیاد،اما نمیشه گفت بده،در واقع بعضیا شاید نتونن ارتباط لازم رو باهاش برقرار کنن چون یکم تو سای ها سنگینه،مثه black deth metal میمونه تو متال ها،یه جورایی آخره سای هست و از این سنگین تر دیگه نیست اما این آلبوم یه نمه به دارک میزنه،اگه کسی سای باز نباشه شاید تشخیصش نده تو این آلبوم،منظورم اینه که کارای خیلی سنگین تر از این موجوده که هر کسی گوش نمیده،این همه پسند تره
    آفرین ب این درک و تحلیل .
    آره دوست عزیز ، خود سای ب طور کل سبک پیچیده ایه ، و حالا تو خود سای این سبک دارک ، باز خیلی پیچیده و سنگین تر میشه ک برای درک هرچه بهتر این سبک باید تو ساعات شنیداریش این سبک رو گوش داد ( نه در ساعاتی مثل صبح ، ظهر ، غروب ک هوا روشنه و خورشید داره می تابه ) .
    و شما مطمین باش ک اگه میشد ب این راحتیا با این سبک Psy و یا همین Darkpsy ارتباط برقرار کرد ک الان اسم این سبک خیلی بیشتر از اینا سر زبونا بود !
    آفرین ب این درک بالا ... .

3 کاربر مقابل از DARKLAND عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

7. Top | #7

عنوان کاربر
    هنرمند و کارشناس انجمن
    Psychedelic
    None
    حمید جان این چ ملاکیه آخه ؟!!
    شما فک نکن ک این آرتیستایی ک دارن رو ب آهنگای مورنینگ یا ی جورایی همون آهنگای بازاری میارن ، اتفاق مبارکیه ! این فاجعس !!
    تو سای ، هر سبکی دنیای خودشو داره و اینکه شما نمیتونی با این سبک ارتباط برقرار کنی خب دلیل نمیشه ک !!
    من قبلها از شما دیده بودم ک کمی ب سبک دارک بی احترامی کرده بودی و این اصلا خوب نیس ، شما نمیتونی ارتباط برقرار کنی چون محیط ذهنی شما مورنینگه و این ب درون شما مربوط میشه ! و من هم اصلا و ابدا نمیتونم با مورنینگ ارتباط برقرار کنم چون ب نظر من FULL ON MORNING در اصل همون ترنسه ، اما ی کم تمپوش بیشتره و هر از چند گاهی هم بیس لاینش مثل بیس لاین سای میشه و بیشتر هم واس محیط های کلابی ساخته میشه ولی ولی ولی این دلیل نمیشه من بیام این سبک رو نابود کنم !
    خب دوست من فک میکنی ک آرتیستایی مثل همین تالاماسکا ک مثل بقیه داره سبکشو عوض میکنه ، این خوبه ؟! خواهشا ب مساله ، عمقی نگاه کن !! حمید جان این اتفاقا فاجعس ، فاجعه !! و من واس آرتیستایی مثل Skazi , Talamasca و ... واقعا متاسفم ک ب ذهن و روح و تراوشات ذهنیه خودشون احترام نمیذارن و خیلی راحت میان ب سمت کارهای غیر بازاری !
    من دست کسایی رو ک دارن Nitzhonot,Goa,Dark و ... کار میکنن رو میبوسم ، چرا چون اینا افرادی هستن ک دارن ب خودشون و مخاطبان قدیمیه خودشون احترام میذارن و بدون توجه ب بازار کار میدن بیرون !
    الان آقای Skazi ب شخص من در اصل بعنوان ی طرفدار پراپرقرصش ، بی احترامی کرده یا همین Talamasca ب شما و بقیه دوسداران PSY !! قرار نیس ک بخاطر بازار اینا و یا هر کس دیگه ای بیان گذشته و طرفداران خودشونو بفروشن ! من آرزو داشتم ک اسکازی سال 2011 ی آلبوم Full On Night ه واقعی میداد بیرون اما ... !

در ضمن من اصلا شخص Psykovsky رو قبول ندارم چون این آقا اصلا تکلیفش با خودش معلوم نیس و کاراش هیچ چارچوبی نداره و ب نظر من کاراش اصلا Darkpsy نیس !
    ویرایش توسط DARKLAND : 2012/08/06 در ساعت 01:04 AM

8. Top | #8

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 46,221 بار در 4,867 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Gai Barone
    Don't Be A Prisoner In Your Style

کاربر مقابل از vahid00742v عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان

9. Top | #9

عنوان کاربر
    هنرمند و کارشناس انجمن
    Psychedelic
    None
    نقل قول نوشته اصلی توسط Talamasca تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    بازم میگم محمد من توهین نمیکنم به اون سبک .. با توهین کردن من اون سبک از بین نمیره .. اونیکه تغییر سبک میده و میره یه سبک دیگه کار میکنه این فاجعه نیست اقا محمد .. این نشون میده که دیگه ذهن طرف به صداهای دیگه احتیاج داره در واقع این ذهنه که به طرف میگه باید چیکار کنه قبول میکنی یا نه ؟؟ چرا ASTRIX بعد از این مدت Fullon کار کردن رفت ترکی داد به اسم REUNION که کلا همه چیش از Fullon کنار بود ؟؟؟؟؟؟ مطمعن باش همه چی زمان داره و بعد از اون زمان تغییر میکنه ... مطمعن باش بعد از چند سال دیگه Talamasca .. Skazi .. Astrix دیگه سای کار نخواهند کرد .. ارتیست بزرگی مثل Junya Ford aka ESKIMO که همه رو به اعجاب در اورده بود تو سای که 17 سالگیش اولین البوم خودشو CAN YOU PICK ME UP داده بود الان تغییر سبک داد رفت HARD HOUSE ... این فاجعست به نطرت .. فاجعه نیست عزیز .. ذهن طرف اونو میخواد
    نه دیگه ، میگی ذهنشون میخواد و علاقه نشون میده ک اینا میرن و سبکشونو تغییر میدن ، درسته ؟
    خب ی سوال ، چرا این آقایون همشون اجمعین با هم میرن سراغ ی نوع از سبک ؟ چرا همشون دارن آهنگایی میسازن برای کلاب و این حرفا ؟ چرا مثلا یهو نمیرن امبینت بسازن ؟
    ینی تمام این آرتیستا ذهن هاشون ب صورت خودجوش و در ی برهه از زمان گرایش پیدا میکنه ب این سبک ها ؟
    نه دوست من اینجوری نیس ! اینا متاسفانه دارن با مد پیش میرن و شما درس میگی بعید نیس ک سالهای بعد از این سبک برن بیرون و مثلا رپ بخونن !!

و مطمین باش کسایی ک با مد پیش میرن ، آهنگاشون جاودانه نخواهد بود !!

10. Top | #10

/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif/images/statusicon/s1.gif

عنوان کاربر
    مدیر بازنشسته
    از این کاربر 46,221 بار در 4,867 ارسال تشکر شده است.
    Trance
    Gai Barone
    نقل قول نوشته اصلی توسط m_hoshyar تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
    نه دیگه ، میگی ذهنشون میخواد و علاقه نشون میده ک اینا میرن و سبکشونو تغییر میدن ، درسته ؟
    خب ی سوال ، چرا این آقایون همشون اجمعین با هم میرن سراغ ی نوع از سبک ؟ چرا همشون دارن آهنگایی میسازن برای کلاب و این حرفا ؟ چرا مثلا یهو نمیرن امبینت بسازن ؟
    ینی تمام این آرتیستا ذهن هاشون ب صورت خودجوش و در ی برهه از زمان گرایش پیدا میکنه ب این سبک ها ؟
    نه دوست من اینجوری نیس ! اینا متاسفانه دارن با مد پیش میرن و شما درس میگی بعید نیس ک سالهای بعد از این سبک برن بیرون و مثلا رپ بخونن !!

و مطمین باش کسایی ک با مد پیش میرن ، آهنگاشون جاودانه نخواهد بود !!
    به نظرم حمید درست میگه شما داری خاص رو نگاه میکنی اونا دارن عام رو نگاه میکنن . حالا یکی دوست داره ترنس کار کنه مثل تیستو بعدش بره هاوس. خب عشقش میکشه به نظرش الان هاوس براش بهتره .
    ضمنا جاوادنگی اهنگ ربطی به تغیر سبک نداره . تیستو بعد تغیر سبکش Maximal Crazy رو ساخت که جاودانه هم میشه .
    یکم دیدتون رو باز تر کنید و تعصب به سبک نداشته باشین
    ممنون

کاربر مقابل از vahid00742v عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

امضای ایشان

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین