از این کاربر 112,251 بار در 21,256 ارسال تشکر شده است.
Amethystium - Discography با سبکی شبیه شیلر!
سلام
دوستان قبلا درخواست داده بودن در مورد کسایی که شبیه شیلر کار میکنن که من گشتم این یکی از بهترین نمونه هاست البته سبک شیلر کپی نداره! ولی این نمونه خوبیه و کاراش هم قشنگن! دو تا آهنگش رو داشتم تو سری MDB گوشیدم خوشم اومد واقعا فضاش بی شباهت به شیلر نیست!
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
Amethystium
Real Name: Øystein Ramfjord
Profile: Amethystium is a musical project founded around 1998. Hard to pigeon-hole as belonging in one specific category, the music can be described as a blend of new age, darkwave, ethno-ambient and electronica. Sonicly it ranges from dreamy and relaxing, to relatively upbeat, all with an evoking, atmospheric, and sometimes dark and moody soundscape.
Amethystium - Odonata (2001) تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
از این کاربر 18,049 بار در 2,447 ارسال تشکر شده است.
همین دیشب داشتم فکر میکردم که بیام معرفیش کنم که خودت سبقت گرفتی.
قبلاً هم تو چت باکس گفتم که اگه جنبه ی نیو ایج شیلر رو در نظر بگیرید، این هنرمند یکی از شبیه ترین کارها رو نسبت به آهنگای شیلر داره !
برای من قشنگترین آهنگش Shadow To Light هست که روانیم میکنه، عین خود اسمش تیکه ی اول آهنگش یکم جو تاریک و سیاه داره و از وسطاش حس ملایم و خوبی به آدم میده، یجورایی سفری از تاریکی به نور رو تجربه میکنید !
حتماً کاراشو دانلود کنید که حرف ندارن...
8 کاربر مقابل از Mystery عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
از این کاربر 112,251 بار در 21,256 ارسال تشکر شده است.
نوشته اصلی توسط Mysteryتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
همین دیشب داشتم فکر میکردم که بیام معرفیش کنم که خودت سبقت گرفتی.
قبلاً هم تو چت باکس گفتم که اگه جنبه ی نیو ایج شیلر رو در نظر بگیرید، این هنرمند یکی از شبیه ترین کارها رو نسبت به آهنگای شیلر داره !
برای من قشنگترین آهنگش Shadow To Light هست که روانیم میکنه، عین خود اسمش تیکه ی اول آهنگش یکم جو تاریک و سیاه داره و از وسطاش حس ملایم و خوبی به آدم میده، یجورایی سفری از تاریکی به نور رو تجربه میکنید !
حتماً کاراشو دانلود کنید که حرف ندارن...
بله این عزیز یه نیمچه دستی هم تو سبک دارک داره همینه که فضای کارهاش رو خوف انگیز میکنه!
5 کاربر مقابل از milad_a عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
Amethystium یک گروه فوق العاده است ولی سبکش با شیلر فرق میکنه ! کلا سبک شیلر با همه فرق میکنه من نمیدونم چی کار میکنه لامصب !! اصلا باید یه تاپیک بزنیم حضرت رو دعوت کنیم بیاد راجع به سبکش صحبت کنه !!!
اتفاقا جنبه نیو ایج شیلر خیلی کم رنگه یا اصلا بهتره بگیم نیست! این بیشتر از نظر امبینت به حضرت نزدیکه... نقش وکالیست ها (اونم از نوع کاملا حرفه ای) تو کارای شیلر یک ویژگی بارزه که من جایی ندیدم به غیر از بعضی کارای Conjure One ! و تا حدی Delerium و باز تا حدی Balligomingo !!!
3 کاربر مقابل از AshkAn PrinCe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
Amethystium is an Ambient/Electronica/Neoclassical music project created by Norwegian producer/composer/multi-instrumentalist Øystein Ramfjord. Under the Amethystium name, Ramfjord has released four full-length albums, Odonata, Aphelion, Evermind, and Isabliss on Neurodisc Records, as well as a collection of works, Emblem (Selected Pieces).
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
or تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
or تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
6 کاربر مقابل از moji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
از این کاربر 43,098 بار در 6,634 ارسال تشکر شده است.
کل دیسکوگرافی با فرمت FLAC با حجم 2GB :
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
6 کاربر مقابل از moji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .