فکر کنم من چپکی برداشت کردم
گفته مثل اینکه نمی خواد کار کنه من فکر کردم می خواد کار کنه
کلی هم بهش توپیدم
البته مهم نیست همین رمیکس برای لیدی گاگا هم خودش یه جنایته
البته اینجوری بخوایم بگیم منم از تیستو سر رمیکسش برای مدونا بدم اومد
همچنین رمیکسش برای Katy Perry
ولی انصافا تیستو چه رمیکسی برای Katy Perry کرد!بیشتر از لیاقتش بود:124:
44 پست اسپم و کل کل و حرف بی ربط پاک شد!دوستانی که میگن آندره پول گرفته مدرک ارائه بدن حرف باد هواست! خوبیش اینه که اصلا ترک آندره تو میکس آلبوم و آلبوم رسمی نیست و آندره گفته برید دانلودش کنید یعنی یه جورایی عشخی ریمیکس کرده! بعدش هم کسی که از سبک دنس خوشش نمیاد دلیل نداره بگه چرت و مزخرفن! طرفداری دنس خیلی بیشتر از ترنس هستن بعدش هم کسی درباره ملودی و آهنگ اظهار نظر کنه که چهار تا سینگل ریلیز ریلیز کرده باشه جوری میگن آهنگ هاش ضعیف و چرته انگار 3 تا آلبوم آرتیستی ریلیز کردن! لیدی گاگا شخصیت چرتی داره این و میشه قبول کرد ولی دیگه اینکه بگیم موسیقی شم چون من دوست ندارم چرته و طرفداراشم فلانن دیگه هیچی!اون داداشی هم که گفت آرمین وکال کار میکرد بره ببینه آرمین تا 2005 اصلا وکال کار نمیکرد! یه سری صداهای نامشخص زنونه مثل آآآآآآ ییییی اینا رو میزد تنگ آهنگ هاش اونوقت آندره سال 1999 آلبومش 4 تا وکال کامل داشت هر کی رو با هر کی مقایسه میکنید طرف ATB نرید که کم میارید راستی هیچی لذت بخش تر از جدا کردن پست های اسپم نی !
راستی آندره سابقه Hardstyle کار کردن رو داره و استعداد عجیبی هم داره مطمئنن سبکشم عوض کنه موفق میشه 3 تا آلبوم تو سبک یورودنس و هارد استایل داره خیلی از تغییر سبکش نباید تعجب کرد!